Informació pràctica

  • Quins tallers oferim a l’Aula d’Idiomes?

A l’Aula d’Idiomes, oferim classes d’euskara, àrab, gallec, català, castellà, italià, alemany, francès, anglès, i portuguès. A més, properament obrirem un grup de capoeira els dissabtes.

Si esteu interessades a sumar-vos a un dels grups, consulteu els grups que tenim en marxa, escolliu aquell que s’adigui més als vostres interessos o necessitats i envieu-nos un mail a info@auladidiomes.cat amb la vostra proposta d’incorporació.

Si teniu dubtes, podeu venir a una primera sessió gratuïta del taller que escolliu. En aquest cas, agrairem que ens aviseu amb antelació també a través del nostre mail.

  • Funcionament i preus

La docència a l’Aula s’organitza per semestres (2 octubre- 9 febrer, i 19 febrer- 22 juny). Això no vol dir que els grups no tinguin continuïtat més enllà d’un semestre, sinó que l’alumnat té la possibilitat d’incorporar-se a l’inici de cada semestre (obrirem inscripcions per al segon semestre).

Segon semestre: Inscripcions obertes del 29 de gener al 16 de febrer a través del nostre correu electrònic. 

 

  • El preu anual (d’octubre a juny) del taller de qualsevol llengua és de 400 euros* per un conjunt de 34 sessions de dues hores setmanals. El pagament és la forma que té l’alumnat de validar la seva inscripció al curs de llengües que  hagi escollit. Per a fer-lo, l’alumnat té dues opcions:

– Pagament de la quota sencera: 400 euros (a pagar la primera quinzena del semestre)

– Pagament fraccionat amb 4 quotes de 100 euros:

Primer pagament: Abans del 15 d’octubre

Segon pagament: Abans del 10 de desembre

Tercer pagament: Abans del 26 de febrer

Quart pagament: Abans del 15 d’abril

  • També existeix l’opció d’inscriure’s per semestres. El preu del semestre (d’octubre a febrer, o de febrer a juny) és de 220 euros* per un conjunt de 17 sessions de dues hores setmanals.

El pagament és la forma que té l’alumnat de validar la seva inscripció al curs de llengües que  hagi escollit. Per a fer-lo, l’alumnat té dues opcions:

– Pagament de la quota sencera: 220 euros (a pagar la primera setmana del semestre)

– Pagament fraccionat: 110 euros (octubre) + 110 euros (desembre).

L’alumnat que opti per apuntar-se a un sol mes amb nosaltres, haurà d’assumir el preu mensual de 60 euros, que haurà de pagar la primera setmana d’aquell mes en què hagi decidit venir a les classes de l’Aula d’Idiomes.

Compte corrent Aula d’Idiomes (Caixa d’Enginyers):

ES70 3025 0011 7914 0008 5598


* En cas que us apunteu simultàniament, de forma individual, a dos grups diferents de l’Aula d’Idiomes, gaudireu d’una reducció del preu semestral.

* Si voleu cursar algun dels tallers i aquestes modalitats de pagament no s’ajusten a les vostres possibilitats, escriviu-nos un correu electrònic a info@auladidiomes.cat i estudiem la situació/solució juntes!

Anuncis