Informació pràctica

  • Quins tallers oferim a l’Aula d’Idiomes?

A l’Aula d’Idiomes, oferim classes d’escocès, euskara, àrab, gallec, català, castellà, italià, alemany, francès, anglès i intercomprensió de llengües romàniques.

Si esteu interessades a sumar-vos a un dels grups, consulteu els grups que tenim en marxa a la pestanya de cada llengua, escolliu aquell que s’adigui més als vostres interessos o necessitats i envieu-nos un mail a info@auladidiomes.cat amb la vostra proposta d’incorporació.

Si teniu dubtes, podeu venir a una primera sessió gratuïta del taller que escolliu. En aquest cas, agrairem que ens aviseu amb antelació també a través del nostre mail.

  • Funcionament i preus

Tarifes dels intensius de setembre 2018:

ANGLÈS- Dilluns i dimecres- 19-21 h – 100e
ÀRAB- Dimarts i dijous- 19-21h – 100e
ESCOCÈS- Dimarts i dijous- 19-21h – 100e
FRANCÈS- Dimarts i dijous- 17-19h – 100e
GALLEC- Dimarts i dijous- 20-22h – 100e
INTERCOMPRENSIÓ DE LLENGÜES ROMÀNIQUES- 26 de setembre: 10-13h (Monogràfic)- 35e
ITALIÀ: Desgeneritzant la llengua italiana- Divendres 21 de setembre- 17-20 h (Monogràfic)- 35e
ITALIÀ- Dilluns i dijous- 18-20 h -del 6 al 27 de setembre- (7 sessions)- 90e
PORTUGUÈS- Dilluns i dimecres- 18-20h – 100e
Les inscripcions s’obren el dilluns 11 de juny.

El pagament es pot fer presencialment el 1r dia de clase o per transferència tot reservant la teva plaça al: Compte corrent Aula d’Idiomes (Caixa d’Enginyers):

ES70 3025 0011 7914 0008 5598

Tarifes cursos extensius anuals

Podeu consultar l’oferta de tallers fent click a la pestanyeta de cada llengua. Si no n’hi ha cap que s’adigui a les vostres necessitats, sigui pel contingut, l’enfocament o per l’horari ofert, podeu enviar-nos una nova proposta de taller. La gestió dels cursos la fem a través del nostre email: info@auladidiomes.ca

Com veureu, tenim dues tipologies de cursos, l’A i la B. El preu de cada curs depèn de la tipologia a la qual s’adscriu:

 

MODALITAT A. Tallers de 2 hores a la setmana, en un sol dia (2h)

Preu anual: 400 euros

Preu semestral: 220 euros (tarifa solidària: 280 euros o més)

Nombre d’alumnes: 6-10**

 

MODALITAT B. Tallers de 3 hores a la setmana, distribuïdes en dos dies (1,5 h+1,5 h).

Preu anual: 600 euros

Preu semestral: 330 euros (tarifa solidària: 390 euros o més*)

Nombre d’alumnes: 5-10 (no s’obrirà amb menys de 5 alumnes)

———————————————————————————————-

* Hem establert una tarifa solidària per aquelles alumnes que es puguin permetre pagar una miqueta més amb l’objectiu que d’altres més precàries es puguin apuntar als nostres cursos.

** El nombre d’alumnes mínim per obrir un taller de la modalitat A és de 6 persones. En cas que a aquest curs només s’hi hagin inscrit 4 o 5 persones, o que durant el transcurs del propi curs el nombre d’alumnes es vegi reduït a 4 o 5 persones, la durada de cada sessió serà d’1,5 hores.

Us hi heu decidit? Doncs per fer la preinscripció a algun dels nostres cursos, cal que ompliu aquest formulariLa docència a l’Aula s’organitza per semestres (2 octubre- 9 febrer, i 19 febrer- 22 juny). Això no vol dir que els grups no tinguin continuïtat més enllà d’un semestre, sinó que l’alumnat té la possibilitat d’incorporar-se a l’inici de cada semestre (obrirem inscripcions per al segon semestre).

 

 


* En cas que us apunteu simultàniament, de forma individual, a dos grups diferents de l’Aula d’Idiomes, gaudireu d’una reducció del preu semestral.

* Si voleu cursar algun dels tallers i aquestes modalitats de pagament no s’ajusten a les vostres possibilitats, escriviu-nos un correu electrònic a info@auladidiomes.cat i estudiem la situació/solució juntes!

Anuncis