Anglès

Proposta de cursos per al curs 2018-19

 

Intermedi : Dimarts de 19 a 21 h (Sants)

Intermedi: Dimecres de 11 a 13 h (Gràcia)

Pre-intermedi: Dimecres de 18 a 20 h (Gràcia)

Anglès intermedi+. Dimarts de 18 a 20 h (Gràcia)

Anglès avançat. Dimecresde 18 a 20 h (Gràcia)

 

160211141228-10-black-panthers-0211-super-169

Si no et sents còmodx amb les típiques classes d’anglès basades en currículums formals d’aprenentatge, que obliguen totxs les estudiants a seguir el mateix ritme sense tindre en compte les seues necessitats ni capacitats individuals, l’Aula d’Idiomes t’ofereix una alternativa.

“De cadascú segons la seva capacitat, a cadascú segons les seves necessitats”

En els nostres tallers d’anglès el currículum i el programa el fem entre totxs, basant-nos en les nostres necessitats i el nostre context real, alhora que intentem que les classes siguen el més horitzontals possible i respecten el ritme de cada estudiant, que serà responsable del seu propi aprenentatge. La funció del professor serà acompanyar/facilitar els processos d’aprenentatge que es donen a l’aula i oferir materials i recursos interessants perquè lxs estudiants puguen treballar amb autonomia.

 

*Es poden obrir nous grups i nous horaris (també al matí) segons les vostres necessitats.

See you soon! 😉

 

INSCRIU-T’HI! Per inscriure’t a algun d’aquests cursos, consulta el procediment a seguir aquí!

Anuncis

4 pensaments sobre “Anglès”

  1. Bones, m’agradaria saber la duració dels cursos i els preus i en què es basen els diferents nivells, per saber quin triar.
    Moltes gràces

  2. Bon dia! Doncs els cursos són trimestrals, en principi, tot i que també pots apuntar-t’hi només per un mes si vols. Pel que fa als preus, depèn del que t’interessi més. Si vols, envia’ns un mail a auladidiomes@gmail.com amb el curs que t’interessaria, i t’enviem més informació! Gràcies pel teu interès en el projecte!

Els comentaris estan tancats.