Vicent Almela

IMG_20151206_135627083_HDR

Sóc Vicent Almela, vaig naixer a Castelló i sóc llicenciat en Filologia Anglesa amb un màster en ensenyament d’espanyol com a llengua estrangera en la Universitat de Barcelona. Vaig viure durant dos anys a Edimburg i tinc experiència com a professor d’idiomes en diferents escoles i centres educatius.

Després de la meua experiència docent en aquests centres formals he arribat a la conclusió que l’aprenentatge d’una llengua no es pot basar únicament en currículums, que en la majoria dels casos no respecten les necessitats reals ni els ritmes individuals dels alumnes. Per aquest motiu he decidit oferir una altra forma d’aprendre llengües, centrant-me en la motivació, les necessitats reals i els ritmes dels estudiants, alhora que busque la fórmula d’acompanyar els processos d’aprenentatge que es produeixen en l’aula de la forma més respectuosa possible.

Els meus tallers d’anglès no només serviran per aprendre i practicar la llengua, sinó que també aprofitarem per fer critica i reflexió sobre la cultura anglosaxona i comentar o discutir sobre la nostra realitat social. Cada alumne serà el responsable del seu propi aprenentatge i contribuirà al desenvolupament horitzontal del programa, que es decidirà col·laborativament en relació a les necessitats de cada persona i del grup.

Si vols aprendre anglès d’una forma diferent no dubtes a passar a conèixer’ns!

Anuncis