Anna Oliver

Anna a MorellaDescriure’s mai no és fàcil. Per a fer-ho curt, només diré que sóc de poble, vaig nàixer a Vilafamés, la Plana Alta, i vaig arribar a Barcelona farà ja 6 anys. Ací vaig estudiar Filologia Catalana i després vaig seguir formant-me per a exercir una de les meues passions: ensenyar aprenent i aprendre ensenyant. He treballat i treballe en diferents centres com a professora de català i de castellà com a segones llengües.

Fora de l’aula, sóc una persona curiosa, m’interessa tot allò que fan els humans i, sobretot, el que fan per a entendre’s a ells mateixos. A més, sóc una apassionada de la llengua, la lingüística i la dialectologia. El que ens permet, justament, explicar-nos.

A l’aula, intente que els meus alumnes siguen una part activa del seu propi procés d’aprenentatge. M’agrada fer projectes (grans i xicotets), relacionar allò que veiem a classe amb les motivacions i els interessos personals de cadascú. Tot amarat amb la relació de la llengua amb la cultura (o les cultures!) que la parlen i l’ambient distès dins de classe.

Si penses en aprendre català o castellà, vine, t’hi esperem!

____________

Describirse no es fácil. Para no alargarme demasiado, sólo diré que soy de pueblo, nací en Vilafamés, la Plana Alta, y llegué a Barcelona hace ya 6 años. Aquí estudié Filología Catalana y después seguí formándome para ejercer una de mis pasiones: enseñar aprendiendo y aprender enseñando. He trabajado y trabajo en diferentes centros como profesora de catalán y español como segundas lenguas.

Fuera del aula, soy una persona curiosa, me interesa todo lo relacionado con lo que hacen los humanos y, sobretodo, lo que hacen para entenderse a si mismos. Además, soy una apasionada de la lengua, la lingüística y la dialectología. Lo que nos permite, precisamente, explicarnos.

Dentro del aula, intento que mis alumnos participen en su propio proceso de aprendizaje. Me gusta hacer proyectos de todos los tamaños, relacionar lo que vemos en clase con las motivaciones y los intereses personales. Todo regado con la relación entre la lengua y la cultura (¡o culturas!) que la hablan y el ambiente relajado en clase.

Si quieres aprender catalán o castellano, ven, ¡te esperamos!.

Anuncis