Anuncis, destaca, Intercanvis

Iniciem el 2018… amb un calendari prometedor! ðŸ˜ðŸ“†

La nostra tornada de les vacances ha coincidit amb una efemèride que és clau per entendre el nostre projecte: l’aniversari del naixement de Francesc Ferrer i Guàrdia, a qui s’ha retut homenatge durant aquests dies en diverses localitats del Principat.

Emprenem, doncs, aquesta tornada amb alegria i embranzida, i fent una mica de repàs al calendari que vindrà:

 

19 de gener | Intercanvis lingüístics 🗣👅

9 de febrer | Acabem el 1r semestre!

10 de febrer | Dinar de final de semestre 🥘 amb totes les participants de l’Aula d’Idiomes i obert a tothom qui vulgui apropar-se a conèixer-nos

16 de febrer | Intercanvis lingüístics 🗣👅

19 de febrer | Comencem el 2n semestre! Seguim amb els grups que teníem fins ara, als quals us podeu sumar enviant un mail a info@auladidiomes.cat. En comencem un de nou de llengua àrab des de zero els dimarts de 19h a 21h.

16 de març | 1r aniversari de l’Aula d’Idiomes! 🎉 Us en donarem els detalls més endavant 😜

 

A més a més, des de l’Aula d’Idiomes estem recollint signatures perquè la plaça Antonio López, un traficant d’esclaus, passi a denominar-se Plaça Idrissa Diallo, el jove de 21 anys que va morir sota custòdia del Cos Nacional de Policia espanyola al Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona la Nit de Reis de l’any 2012, essent així víctima del racisme institucional. Amb el canvi de nom, es vol reparar simbòlicament la seva mort, commemorar les lluites i resistències migrants i qüestionar i trencar el costum d’honrar la tradició esclavista catalana mitjançant estàtues i plaques a la nostra ciutat.

El full de signatures és a l’entrada de l’Ateneu Roig, per qui vulgui sumar-se a la recollida de signatures. Per més informació:

https://www.facebook.com/events/2047012042183965/

https://directa.cat/actualitat/idrissa-diallo-mai-mes-sera-un-sense-nom

https://directa.cat/idrissa-diallo-sera-exhumat-repatriat-guinea-sis-anys-despres-de-seva-mort-al-cie-de-barcelona

Anuncis