Sin categoría

Tornem de vacances amb energia!

Després d’un bon descans, ja tornem a ser aquí! 🙂 I comencem el curs amb molta il·lusió… I amb una novetat: aquest curs, l’Aula d’Idiomes s’organitzarà per semestres (octubre-gener, febrer-juny)!

1r semestre (2 octubre- 09 febrer)

El primer semestre començarà el dilluns 2 d’octubre (!), i finalitzarà el 09 de febrer. Podeu consultar els horaris provisionals* a la pestanyeta de cada llengua, avui mateix els hem actualitzat tots.

Si voleu fer una nova proposta d’horaris o nivellls, o bé inscriure-us a algun dels cursos que oferim, envieu-nos un mail a auladidiomes@gmail.com. Inscripcions obertes del 4 al 25 de setembre!

Farem una jornada de Portes Obertes a l’Ateneu Roig de Gràcia el dia 22 de setembre.

2n semestre (19 febrer- 22 juny)

El segon semestre començarà el 19 de febrer. En principi, els grups que s’hagin iniciat durant el primer semestre seguiran en aquest segon; per tant, qui no hagi cursat el primer semestre, si es troba en el nivell assolit per un grup determinat, s’hi podrà incorporar al febrer. Obrirem inscripcions a partir del 12 de febrer.

——————————————————————————-

*Recorda que, a l’Aula, intentem adaptar-nos a les necessitats i disponibilitats de l’alumnat. Per tant, si no trobes aquí el nivell o horari que t’aniria millor, escriu-nos (auladidiomes@gmail.com) amb la teva proposta: potser hi ha més alumnes que s’hi sumarien!

Anuncis