Sin categoría

Aquest estiu, #RefrescaLaLlengua!

imatge per piular-01.png

Aquest estiu, l’Aula d’Idiomes ofereix cursos intensius de juliol. Aprofita i #refrescalallengua!

Per nosaltres, aquest ha estat un any extraordinari. Hem crescut, hem sumat forces, i hem après moltíssim… I no volem deixar de fer-ho!

És per això que hem ideat uns quants cursets intensius per oferir-vos aquest estiu:

 • ANGLÈS. Pre-intermedi – Dilluns i dimecres de 16,30 a 18,30 → Vine a fer el cafè a l’Ateneu i a soltar-te amb l’anglès!

 

 • ANGLÈS itinerant (Intermedi-Avançat) – Dimarts i dijous de 18 a 20h → Aprendrem anglès des de diferents llocs de Barcelona i aprofitarem per fer crítica i reflexió sobre temes que ens interessen.

 

 • ANGLÈS. Preparem l’examen juntes! (B2) – Dilluns i dimecres d’11 a 13h → Sempre heu pensat a treure-vos un títol d’anglès però us fa temor morir d’avorriment? Preparem-lo juntes!

 

 • EUSKARA iniciació – Dilluns i dimecres de 18 a 20h → Sempre has tingut curiositat per la llengua basca? Apropa’t aquest juliol a descobrir-la!

 

 • CASTELLÀ intermedi – Dilluns i dimecres d’11 a 13h→ Mejoraremos la comunicación en castellano mientras reflexionamos sobre la realidad de la ciudad y nuestro entorno.

 

 • ÀRAB – Horari a determinar →  Has iniciat diverses vegades l’àrab però no has seguit estudiant-lo? Vols començar un curs d’àrab inicial estalviant-te l’aprenentatge de l’alfabet perquè ja te’l saps?

 

 • ALEMANY pre-intermedi – Dimarts i dijous de 18 a 20h → Aprofunditza el teu coneixement d’alemany tractant els moviments culturals i polítics actuals.

 

 • ALEMANY iniciació – Dilluns i dimecres d’11 a 13h → Inicia’t amb l’alemany! Aquest és un curs d’introducció a la llengua i cultura alemanyes.

 

 • FRANCÈS iniciació – Dilluns i dimecres de 18 a 20h (Sants-Marina) / Dimarts i dijous d’11 a 13h (Gràcia) o de 18 a 20h (Gràcia) → Aquest mes de juliol, aprèn a presentar-te, a parlar de tu, del teu entorn i de tot el que t’agrada… en francès!

 

 • FRANCÈS pre-intermedi – Dilluns i dimecres d’11 a 13h (Gràcia)  → “La tranqualité”, “le mystoire”… sont des mots fabriqués à l’Aula! Si tu també vols millorar el teu francès, així com la llengua francesa, apunta-t’hi! 😉

 

 • FRANCÈS. Conversa dirigida itinerant (Intermedi-avançat) – Divendres d’11 a 13h → Apprentissage par le débat ! Chaque semaine un thème à débattre à partir d’un article journalistique et de nos expériences :

 

Semaine 1-   vendredi 7 juillet  11h-13h:

Tourisme vert, tourisme rural, tourisme responsable, écotourisme…

Le tourisme peut-il vraiment être une activité de développement durable ?

Lieu : Parc de l’Espanya industrial, Sants

 

Semaine 2-  vendredi 14 juillet 11h-13h30 :

Surveillance, répression, réhabilitation…

Qu’en est-il aujourd’hui du système pénitentiaire, de ses dernières initiatives ?

Lieu : Eixample, La Modelo (Visita) + terrasse

 

Semaine 3 et 4 : vendredi 21 et 28 juillet 11h-13h :

À fixer entre toutes et tous !

 

 

 

 

Anuncis