Sin categoría

Ja és primavera… I ja #SomCoop!

Diuen que per primavera, tothom coopera… Nosaltres hem estat treballant moltíssim durant tot l’any per veure néixer avui l’Aula d’idiomes, la primera cooperativa de llengües dels Països Catalans. I ho hem fet amb molt de gust! Ara sí: podem dir que ja #SomCoop oficialment! I volíem donar les gràcies a totes aquelles que ens ho heu facilitat! 🙂

Que qui som? L’Aula d’Idiomes és un projecte cooperatiu ideat i impulsat per un grup de professores i professors del sector de l’ensenyament de llengües. El nostre objectiu és fer una proposta formativa de qualitat i a preus populars sota els principis de cooperació, horitzontalitat i autogestió.

Oferim classes d’euskara, àrab, gallec, portuguès, català, italià, castellà, alemany, francès i anglès. Treballem en grups reduïts per tal de poder-nos adaptar a les necessitats i preferències de l’alumnat. Per cert, estan obertes les inscripcions per al tercer trimestre!

Ah, i aprofitem per anunciar-vos una de les novetats d’aquests temps primaverencs… Ara també fem traduccions!

Si esteu interessades en algun d’aquests serveis, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre mail: auladidiomes@gmail.com.

Anuncis