Sin categoría

Aquestes festes, #RegalaLlengües!

Circuits nadalencs de llumetes, monarques maquillats, empentes i colzes i cascades de diners llançats per fer regals “obligatoris” i completament inútils… La pressió de regalar i ser regalada, d’agradar-te i agradar, d’agrair i ser agraïda. I entremig, una allau de plàstics i papers al contenidor, necessitats creades, obsolescències programades i percebudes, els principis de rebaixes, i finalment, l’estima embolcallada d’aparença: plof, un regal material.
Redueix, reutilitza, recicla… O bé, #RegalaLlengües!
A l’Aula d’Idiomes, tenim una oferta especial per tu! Un val-regal de 50 euros per un mes de classes d’una de les llengües que oferim: euskara, català, àrab, castellà, alemany, anglès, francès, portuguès o italià.
On puc aconseguir el val?
Podràs fer-te amb el teu val-regal a la Ciutat Invisible. Si no et va bé anar a aquest punt de venda físicament, també el podràs reservar a través del nostre mail: auladidiomes@gmail.com.
I com procedeixo?
Una vegada tinguis el val-regal a les mans, només caldrà que el validis a través del pagament de 50 euros al nostre compte bancari:
ES20 3025 0011 7414 0007 7140
Recorda escriure a l’assumpte “val-regal” + el nom i cognoms de la persona beneficiària.
El dia de regalar-lo 🙂
L’afortunada que rebi aquest val-regal, podrà escollir aprendre la llengua que vulgui! Només caldrà que es posi en contacte amb nosaltres, i li farem un espai al grup al que li vagi millor sumar-se. El val és per un mes de classes, qualsevol dins els trimestres lectius de l’any 2017.
regalallengues_aula-01
Anuncis